Weekend

Heartbeat organiseert sinds 2011 Weekenden in Conferentie Centrum de Kroeze Danne in Ambt Delden. We richten ons op de doelgroep van 16-26 jaar. Onze slogan is "Equipping the next generation for Jesus". Als beweging zijn we er op gericht om jongeren in de leeftijd van 16-28 jaar toe te rusten in hun geloof en te motiveren om te leven door de liefde van Jezus, in de kracht van de Heilige Geest.  

Het Weekend vindt plaats in de maand oktober. Onderdelen van een Heartbeat Weekend bestaan uit Celebrations met veel ruimte voor lofprijs, aanbidding, krachtig onderwijs en ruimte voor gebed. Daarnaast zijn de keuze workshops en - seminars, sportactiviteiten, evangelisatie activiteiten, cabaret voorstellingen, huiskamerconcerten en andere momenten van ontspanning. Heartbeat wil zich kenmerken als een persoonlijk weekend, waarin elke deelnemer wordt gezien. Alhoewel er ruim 500 deelnemers zijn, delen we iedereen in een smallgroup in en heeft elke groep een smallgroupleider. Deze smallgroups komen tijdens het Weekend 4x een uurtje bij elkaar. Op deze manier maakt iedereen contact met elkaar en blijft niemand alleen. Heartbeat biedt een all-in Weekend aan. Dat houdt in dat wij zowel de catering, slaapaccommodatie als het programma verzorgen. We bieden ook een pendeldienst aan naar het NS Station van Delden. In onze prijsstelling zitten we laag. Met vroegboekkorting komt dit neer op 79 euro (incl. BTW).

Heartbeat Weekend

Deelnemers komen bij ons alleen, met hun vriendengroep, maar er komen ook groepen uit kerken langs. Leiders van jeugdgroepen verwelkomen wij graag als medewerker bij het Weekend, bijv. in de facilitaire diensten (catering en schoonmaak) of smallgroupleader. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezoek www.heartbeatweekend.nl